Informationsmateriale om nye 8Q 2021/2022

Kære forældre til børn på Forældreskolens venteliste til kommende 8Q,

Da vi - pga den aktuelle Covid-19 situation - desværre ikke kan invitere jer ind på skolen til informationsmøde, har vi i stedet forsøgt at samle de vigtigste informationer til jer her på siden.

Her finder I link til vores brochure og link til vores skoleblade, som giver et unikt blik ind dagligdagen på vores skole - og så har teamet bag indskrivningsforløbet til kommende 8Q arbejdet i kulissen for at lave en lille film til jer med præsentation af os selv - og med information om nogle af nogle af de emner, vi ville være kommet ind på under det aflyste informationsmøde. For at understøtte alt dette får I også link til præsentationsmaterialet/slides fra det planlagte informationsmøde.

Skulle materialet ikke være fyldestgørende nok, håber vi at se jer på Google Meet onsdag den 13. januar 2021 kl. 18.00 - 18.30 til "Åbent Hus online for 8Q 2021/2020 | Forældreskolen Aarhus".

Her vil I have mulighed for at stille uddybende spørgsmål til skolegangen på - og skoleskiftet til - Forældreskolen Aarhus.

Rigtig god læselyst ;o)

Mange hilsener fra

Céline Vissing

Du finder informationsmaterialet lige her:

Link til filmen "Informationsfilm om Forældreskolens 8Q 2021/2022" - klik her

Link til præsentationsmaterialet (slide show) fra det planlagte informationsmøde - klik her

Link til folder om Forældreskolen Aarhus - klik her

Link til online-udgaven af Forældreskolens skoleblad "Lindebladet" - klik her

PDF-fil med overblik over det kommende forløb - klik her

Link til Forældreskolens Facebook-side - klik her