ET TRYGT OG INSPIRERENDE LÆRINGSMILJØ
MED ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

Velkommen til Forældreskolen - en privatskole i Aarhus

Forældreskolen Aarhus er en privatskole, der drives efter de til enhver tid gældende love og andre regler for private grundskoler. Skolen er grundlagt i 1867 og har siden 1935 ligget på Marselis Boulevard 17 - tæt på skov og strand.

I dag er vi en tidssvarende og velorganiseret skole med 528 elever fordelt på 25 klasser fra 0. - 9. klasse.
Læs mere om Forældreskolen her.

Klassedannelse af 0X & 0Y 2019/2020
Forældreskolen er i fuld gang med optagelsesprocessen til kommende 0. klasse. Forældre til børn på skolens venteliste har været informationsmøde. Vi forventer at afslutte processen i løbet af november 2018.

Ledig plads til en pige på kommende 0. årgang 2019/2020
Er du forælder til en pige, der skal starte i skole til sommer 2019, så har vi stadig en enkelt ledig pigeplads på årgangen. Er du interesseret, så kontakt skolesekretær Rikke S. Østerkær på admin@foraeldreskolen.dk snarest muligt.

Se følgende link: Ledige stillinger