ET TRYGT OG INSPIRERENDE LÆRINGSMILJØ
MED ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

Velkommen til Forældreskolen - en privatskole i Aarhus

Forældreskolen Aarhus er en privatskole, der drives efter de til enhver tid gældende love og andre regler for private grundskoler. Skolen er grundlagt i 1867 og har siden 1935 ligget på Marselis Boulevard 17 - tæt på skov og strand.

I dag er vi en tidssvarende og velorganiseret skole med 528 elever fordelt på 25 klasser fra 0. - 9. klasse.
Læs mere om Forældreskolen her.

Forældreskolen Aarhus er lukket i uge 12 & 13 pga Covid-19-situationen

Nødpasning og kontaktmuligheder under skolelukningen
Vedr. nødpasning bedes forældre til børn på Forældreskolen orientere sig på ForældreIntra og følge de udsendte retningslinjer vedr. tilmelding og deltagelse.

Skolens ledelse er tilgængelig på mail og via ForældreIntra samt pr telefon i tidsrummet 8-14.

Skolens kontor er fysisk lukket, men administrationen kan fortsat træffes telefonisk på tlf 86 14 21 22 i tidsrummet 8-14 mandag til fredag. Ved akut brug for kontakt er det også muligt at lægge en telefonsvarebesked, og så vender vi tilbage.

Kontoret træffes desuden på mail sendt til: admin@foraeldreskolen.dk

Forældreskolen Aarhus har ansat en nye skoleleder - se mere her

Ledig plads til en pige på 0. årgang 2019/2020
Forældreskolen tilbyder i øjeblikket en ledig plads til en pige på 0. årgang 2019/2020.
Er du interesseret, så se mere her

Nr. 32 af 1414 skoler i Danmark
Så er CEPOS' analyse af undervisningseffekten på alle landets grundskoler i skoleåret 18/19 blevet offentliggjort - se mere her

NYHED  |  Fra og med skoleåret 2019/2020 udvides SFO Lindehusets åbningstider  - se mere her