ET TRYGT OG INSPIRERENDE LÆRINGSMILJØ
MED ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

Velkommen til Forældreskolen - en privatskole i Aarhus

Forældreskolen Aarhus er en privatskole, der drives efter de til enhver tid gældende love og andre regler for private grundskoler. Skolen er grundlagt i 1867 og har siden 1935 ligget på Marselis Boulevard 17 - tæt på skov og strand.

I dag er vi en tidssvarende og velorganiseret skole med 528 elever fordelt på 25 klasser fra 0. - 9. klasse.
Læs mere om Forældreskolen her.

Ny pædagogisk leder for indskoling og SFO
Vi er meget glade for at kunne annoncere, at Forældreskolen Aarhus har ansat Pernille Vesterdahl Holm som ny pædagogisk leder for indskoling og SFO. Vi håber, at I alle vil  hjælpe os med at byde Pernille velkommen, når hun starter den 1. maj 2021.

Nr. 32 af 1414 skoler i Danmark
Så er CEPOS' analyse af undervisningseffekten på alle landets grundskoler i skoleåret 18/19 blevet offentliggjort - se mere her

Søger du job som tilkaldevikar
Søger du job som tilkaldevikar, så se mere her