ET TRYGT OG INSPIRERENDE LÆRINGSMILJØ
MED ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

Velkommen til Forældreskolen - en privatskole i Aarhus

Forældreskolen Aarhus er en privatskole, der drives efter de til enhver tid gældende love og andre regler for private grundskoler. Skolen er grundlagt i 1867 og har siden 1935 ligget på Marselis Boulevard 17 - tæt på skov og strand.

I dag er vi en tidssvarende og velorganiseret skole med 528 elever fordelt på 25 klasser fra 0. - 9. klasse.
Læs mere om Forældreskolen her.

Den årlige ventelisteopdatering er i gang
Mandag den 10. august har vi udsendt mail til forældre til alle børn på Forældreskolens venteliste (dog ikke til Forældre med børn på venteliste til skolestart 2021). Har du - imod forventning - ikke modtaget mail omkring ventelisteopdateringen, bør du først tjekke dit spamfilter, inden du kontakter skolen vedr. manglende ventelisteopdateringsmail.

Ledig plads til en pige på 1. årgang 2020/2021

Forældreskolen tilbyder i øjeblikket ledig plads til en pige på 1. årgang 2020/2021
Er du interesseret, så se mere her

Nr. 32 af 1414 skoler i Danmark