ET TRYGT OG INSPIRERENDE LÆRINGSMILJØ
MED ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

Velkommen til Forældreskolen - en privatskole i Aarhus

Forældreskolen Aarhus er en privatskole, der drives efter de til enhver tid gældende love og andre regler for private grundskoler. Skolen er grundlagt i 1867 og har siden 1935 ligget på Marselis Boulevard 17 - tæt på skov og strand.

I dag er vi en tidssvarende og velorganiseret skole med 528 elever fordelt på 25 klasser fra 0. - 9. klasse.
Læs mere om Forældreskolen her.

Forældreskolen Aarhus søger ny skoleleder - se mere her

Ledig plads til en pige på 0. årgang 2019/2020
Forældreskolen tilbyder i øjeblikket en ledig plads til en pige på 0. årgang 2019/2020.
Er du interesseret, så se mere her

Nr. 32 af 1414 skoler i Danmark
Så er CEPOS' analyse af undervisningseffekten på alle landets grundskoler i skoleåret 18/19 blevet offentliggjort - se mere her

NYHED  |  Fra og med skoleåret 2019/2020 udvides SFO Lindehusets åbningstider  - se mere her

SKOLESTART  |  7.  &  8. årgang 2020/2021
Forældreskolen opretter hvert år to nye klasser - en helt ny 7Z og en helt ny 8Q.
I januar (uge 3) holder vi informationsmøder om de to nye klasser - og invitation til møderne sendes i løbet af december ud til alle forældre til børn opskrevet på vores venteliste til de to årgange.
Du kan læse mere om ventelisteopskrivning her

Søger du job som tilkaldevikar, så se mere her