ET TRYGT OG INSPIRERENDE LÆRINGSMILJØ
MED ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

Velkommen til Forældreskolen - en privatskole i Aarhus

Forældreskolen Aarhus er en privatskole, der drives efter de til enhver tid gældende love og andre regler for private grundskoler. Skolen er grundlagt i 1867 og har siden 1935 ligget på Marselis Boulevard 17 - tæt på skov og strand.

I dag er vi en tidssvarende og velorganiseret skole med 528 elever fordelt på 25 klasser fra 0. - 9. klasse.
Læs mere om Forældreskolen her.

Oplever du PROBLEMER med login på SkoleIntra med dit UniLogin ?!
Den 18. februar 2020 har STIL (Styrelsen for It og Læring) lanceret NYT UniLogin. Du kan derfor opleve, at du i den forbindelse er blevet logget af ForældreIntra - og nu skal logge ind på ny. Det nye login-vindue er også nyt, men guider dig igennem trin for trin. Du skal bruge dit UniLogin-brugernavn og din UniLogin-adgangskode til login.

Det har tidligere været muligt at logge ind med NemID for at oprette/ændre brugernavn og/eller adgangskode, hvis man skulle have glemt dem. Den funktion bliver først tilgængelig senere i lanceringen af det "nye UniLogin".

Forældreskolen har ikke adgang til forældrenes adgangskoder, men har du problemer med dit brugernavn, er du velkommen til at kontakte os.

Forældreskolen Aarhus har ansat en nye skoleleder - se mere her

Ledig plads til en pige på 0. årgang 2019/2020
Forældreskolen tilbyder i øjeblikket en ledig plads til en pige på 0. årgang 2019/2020.
Er du interesseret, så se mere her

Nr. 32 af 1414 skoler i Danmark
Så er CEPOS' analyse af undervisningseffekten på alle landets grundskoler i skoleåret 18/19 blevet offentliggjort - se mere her

NYHED  |  Fra og med skoleåret 2019/2020 udvides SFO Lindehusets åbningstider  - se mere her