ET TRYGT OG INSPIRERENDE LÆRINGSMILJØ
MED ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

Velkommen til Forældreskolen - en privatskole i Aarhus

Forældreskolen Aarhus er en privatskole, der drives efter de til enhver tid gældende love og andre regler for private grundskoler. Skolen er grundlagt i 1867 og har siden 1935 ligget på Marselis Boulevard 17 - tæt på skov og strand.

I dag er vi en tidssvarende og velorganiseret skole med 528 elever fordelt på 25 klasser fra 0. - 9. klasse.
Læs mere om Forældreskolen her.

Den årlige ventelisteopdatering er afsluttet
Fredag den 6. august 2021 udsendte vi brev om den årlige ventelisteopdatering til alle med børn opskrevet på Forældreskolens ventelisten. Brevet blev - som noget helt nyt - udsendt til e-Boks!
Den årlige opdatering afsluttes fredag den 3. september, hvorefter betalingskvitteringer udsendes. Fra og med uge 36 er det dermed igen - via telefonisk henvendelse - muligt at få en status/indikation på opskrevne børns ventelisteplaceringer.

Nr. 32 af 1414 skoler i Danmark
Så er CEPOS' analyse af undervisningseffekten på alle landets grundskoler i skoleåret 18/19 blevet offentliggjort - se mere her

Søger du job som tilkaldevikar
Søger du job som tilkaldevikar, så se mere her