ET TRYGT OG INSPIRERENDE LÆRINGSMILJØ
MED ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

Velkommen til Forældreskolen

Forældreskolen Aarhus er en privatskole, der drives efter de til enhver tid gældende love og andre regler for private grundskoler. Skolen er grundlagt i 1867 og har siden 1935 ligget på Marselis Boulevard 17 - tæt på skov og strand.

I dag er vi en tidssvarende og velorganiseret skole med 528 elever fordelt på 25 klasser fra 0. - 9. klasse.
Læs mere om Forældreskolen her.

PROBLEMER MED LOGIN PÅ ForældreIntra !?!?
Fra og med 1. august 2018 skal alle forældre have et UNI-login for at kunne logge på ForældreIntra. Har du ikke allerede fået oprettet et UNI-Login, kan du nå det endnu.
Se venligst vedhæftede vejledning her         Vigtigt! Ha' dit NemID klar, inden du går i gang!

Den årlige opdatering af ventelisten er i gang.
Onsdag den 1. august 2018 er der sendt e-mails ud til alle forældre til børn noteret på Forældreskolens venteliste. Har du - imod forventning - ikke modtaget en mail med information om den årlige opdatering, bedes du tjekke dit spam-filter, inden du kontakter skolens kontor. Skolens kontor holder sommerferielukket indtil den 6. august 2018 kl. 8.00.

Ledig  plads til dreng på kommende 9. årgang 2018/2019.
Kender du nogen, der har en dreng med lyst til et skoleskifte og med mod på nye faglige udfordringer, så henvis dem meget gerne til skolesekretær Rikke S. Østerkær på tlf. 86 14 21 22 (på skoledage imellem kl. 8.00 og 14.00) sende en mail på: admin@foraeldreskolen.dk