ET TRYGT OG INSPIRERENDE LÆRINGSMILJØ
MED ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

Velkommen til Forældreskolen - en privatskole i Aarhus

Forældreskolen Aarhus er en privatskole, der drives efter de til enhver tid gældende love og andre regler for private grundskoler. Skolen er grundlagt i 1867 og har siden 1935 ligget på Marselis Boulevard 17 - tæt på skov og strand.

I dag er vi en tidssvarende og velorganiseret skole med 528 elever fordelt på 25 klasser fra 0. - 9. klasse.
Læs mere om Forældreskolen her.

SALG AF BILLETTER til årets skolefest til tidligere elever
I perioden fra mandag den 12. november til og med torsdag den 22. november er det muligt for tidligere elever at købe billetter til årets skolefest. Billetsalget foregår på skolens kontor fra kl. 8.00 til kl. 15.00 på skoledage. Billetterne koster 85 kr, som kan betales kontakt eller per MobilePay.

Klassedannelse af 0X & 0Y 2019/2020
Forældreskolen er i fuld gang med optagelsesprocessen til kommende 0. klasse. Forældre til børn på skolens venteliste har været informationsmøde. Vi forventer at afslutte processen i løbet af november 2018.

Se følgende link: Ledige stillinger