SFO Lindehuset

Skolefritidsordningen, som på Forældreskolen hedder Lindehuset, er et fritidstilbud til elever fra 0. klasse til og med 3. klasse.

Lindehuset holder til i lokaler, som primært benyttes i fritidsdelen. Derudover benyttes også undervisningsdelens faciliteter og lokaler, det gælder i særdeleshed 0. og 1. klasses lokaler, gymnastiksalen, sløjd- og hjemkundskabslokalerne. Og så udnytter vi naturligvis skolens beliggenhed tæt på skov, strand og byen til ture ud af huset.

Vi bestræber os på

• at give børnene en tryg og glad hverdag med engagerede og nærværende voksne.
  • at give børnene nogle muligheder for udfoldelse, indenfor de interessesfærer, de befinder sig i.
  • at lære børnene respekt og omsorg for andre, således at alle kan have en rar og god oplevelse af at gå i fritidsordningen.

Brochure om Lindehuset kan hentes her

Lindehuset kan kontaktes på telefon: 87 38 23 14

Alle skoledage: 7.10-8.10 og 12.55-17.00

Sidste uge af skolens sommerferie: 7.10-17.00 (i skoleåret 2016/2017 holder Lindehuset åbent fra og med mandag den 1. august 2016)

Den første uge af skolens sommerferie er der en tilkøbsmulighed for en ekstra uge i Lindehuset.

HUSK: Lindehuset holder lukket i alle skoleferier, samt skolefridage.