Kostordning

På Forældreskolen ønsker vi, at vores elever får en sund frokost. Derfor har vi etableret muligheden for en frokostordning for eleverne i 1. - 9. klasse.

Børnehaveklasserne er ikke omfattet af ordningen og skal derfor selv medbringe madpakker.
Eleverne har ikke tilladelse til at forlade skolens område i skoletiden, og må derfor vælge mellem en madpakke hjemmefra eller at være en del af kostordningen på skolen.

Indholdet
Kostordningen omfatter en frokost, der leveres portionsanrettet og med engangsbestik.
Kassen med klassens portionsanretninger hentes samtidig med skolemælken.

Ordningen fungerer som en aftale mellem Michaels Skolemad og forældrene på samme vis som eksempelvis aftalen om levering af skolemælk, der er en aftale mellem Mejeriforeningen og forældrene.

Maden bestilles på internettet via michaelsskolemad.dk, hvor der oprettes en konto.
Bemærk at der skal oprettes én konto pr. barn, så det er tydeligt, til hvem maden skal leveres.

Senest to dage før levering bestilles maden, der betales online med betalingskort.
Der kan bestilles mad til enkelte dage, eller der kan bestilles en ugemenu.

På leveringsdagen afleveres maden omkring klokken 8, hvor den sættes på køl i madrummet.

Kort før frokostpausen flyttes maden fra køl til afhentningshylderne.
På afhentningshylderne er der én kasse per klasse, og i hver kasse ligger ”dagens ret” emballeret i en forseglet pose med elevens navn og klasse påtrykt.

Når eleverne har spisepause henter klassens dukse mælketaske og kassen med frokostretter.

Ordningen giver ikke mulighed for bestilling af varme retter – til gengæld er der altid frisk mad efter eget valg.

Michaels Skolemad har desuden i kælderen i hovedbygningen opstillet en automat med indbygget køl, hvor eleverne kan købe udvalgte varer fra sortimentet – vel at mærke uden forudbestilling. Automaten tilses dagligt, så der altid er friske varer på hylderne, og betaling foregår kontant ved indkast af mønter.

Velbekomme.

Skolemælk

Frokostordningen er uafhængig er skolemælksordningen.

Bestilling af skolemælk skal derfor fortsat ske på www.skolemaelk.com.